EMINA JAHOVIĆ U SERIJI SAMO OTVARA USTA

Izvor: Kurir, 07.Maj.2011, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMINA JAHOVIĆ U SERIJI SAMO OTVARA USTA

U seriji „Polje lala“, u kojoj Emina Jahović igra glavnu ulogu, ne čuje se njen glas.

Ona samo otvara usta, a umesto nje govori profesionalna turska glumica. Svi koji su bar jednom gledali ovu sapunicu imali su prilike da se uvere da glas koji izlazi iz pevačicinih usta nije ni sličan njenom.

Emina je potvrdila da su joj sinhronizovali glas zato što ne govori turski jezik dovoljno dobro, a teši se time što je i glavnoj glumici u hit seriji „Šeherezada“ takođe pozajmljen glas.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Emina Jahović otvaračica usta

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2011

Pevačica Emina Jahović koja glumi glavnu ulogu u seriji u "Polje Lala " samo otvara usta, a umesto nje govori profesionalna turska glumica. Svi oni koji su barem jednom pogledali ovu tursku seriju mogli su da shvate da glas nije ni sličan pevačicinom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.