Sekina nova ljubav

Izvor: Blic, 03.Avg.2009, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekina nova ljubav

Folk diva Seka Aleksić ovih dana proživljava ono što je Vitni Hjuston glumila u filmskom klasiku s početka devedesetih kada ju je čuvao i zaveo Kevin Kostner. Za razliku od američke pop zvezde, njena priča nema elemenata trilera ni u naznakama, a kako saznajemo, Seka već nekoliko dana uživa na Jadranu sa Veljkom, momkom koji je već duže angažovan kao njen telohranitelj.

Posle raskida sa mane­ke­nom Mladenom Radulo­vićem, Seka se vrlo brzo zbližila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa kršnim momkom iz ličnog obezbeđenja. Doduše, još nema eksplicitnog dokaza da je na pomolu nova romansa, ali sve ukazuje na to. Seka je trenutno na Crnogorskom primorju, a fotograf magazina „Hello!” uspeo je da pevačicu uslika sa novim dečkom. Seka nije želela da potvrdi niti da demantuje novu vezu, a uz zagonetni osmeh za „Hello!” je rekla:

- Do sada sam mnogo govorila o privatnom životu, možda i previše. Ubuduće će biti drugačije jer sam rešila da u narednom periodu, koji će potrajati dugo, govorim samo o poslu i odgovaram na pitanja u vezi s tim.

Sekin telohranite­lj i dečko Veljko je dvadesetšes­togodišnji profesionalni sportista, dve godine je mlađi od Seke. Da je slaba na mlađe momke govori i činjenica da je dve godine bila starija i od sada već bivšeg Mladena Radulovića. Veljko je poreklom iz Srbije, ali je godinama živeo i trenirao u Švajcarskoj, sve dok ga Seka nedavno nije angažovala za lično obezbeđenje.

Podsetimo, Seka Aleksić i Mladen Radulović pre dve nedelje raskinuli su jednoipogodišnju ljubavnu vezu. Prvi put su raskinuli dva meseca ranije, ali su se brzo i pomirili.

- Stavila sam tačku na vezu sa Mladenom. Ovog puta definitivno. Nikada se ne kajem zbog svojih postupaka, tako da ne mislim ni da je pomirenje bilo pogrešan potez. Mladen i ja smo protekla dva meseca pokušavali da podgrejemo stari plamen, ali nije nam uspelo - rekla je Seka.

Njih dvoje su se zaljubili u novembru 2007. u Novom Sadu na snimanju spota za pesmu „Aspirin”. Kako je njena ljubavna veza sa verenikom i menadžerom Zoranom Kovačevićem već bila u krizi, Seka se nije mnogo ni trudila da odoli šarmu zgodnog manekena. Seksi scene iz spota ubrzo su ponovili u stvarnom životu i tako je počela jedna od romansi o kojoj se najviše pričalo proteklih godinu i po dana. Prošlog decembra, godinu dana nakon početka ljubavi, Mladen je na svečanoj večeri u Njujorku zaprosio svoju dragu i poklonio joj verenički prsten. Nakon toga, njih dvoje su otišli na zimovanje u Sent Moric. Po povratku su pričali da su zaljubljeniji nego ikada, ali s proleća su krenule glasine o tome da im je ljubav u krizi. Prvi raskid je došao u aprilu ove godine, a nakon kratkog pomirenja, stavljena je tačka na tu vezu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.