Seka potražila pomoć psihologa

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka potražila pomoć psihologa

Folk diva Svetlana Seka Aleksić, nakon što je zbog vanmaterične trudnoće izgubila bebu, pomoć je zatražila od stručnih lekara.

"Seka je izuzetno jaka osoba i s godinama je naučila da se bori sa mnogim životnim nedaćama, ali ju je ovaj gubitak potpuno slomio i nije se stidela da prizna da joj je potrebna pomoć psihologa. Ona i Veljko su odlučili da odu zajedno na razgovor i već posle nekoliko terapija bilo je očigledno da se polako vraća u normalan životni >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tempo. Psiholozi su joj objasnili da se takve stvari dešavaju i da ne treba da se predaje i gubi nadu za novu trudnoću. Iako se boji komplikacija u narednoj trudnoći, stručnjaci su joj ulili nadu da se, uz redovne kontrole, sve nepravilnosti mogu uočiti na vreme", izjavio je za Press izvor blizak pevačici.

Izvor ističe da je Seka vratila osmeh na lice, što je najviše usrećilo njenog supruga, koji više nije mogao da je gleda beživotnu. Pevačica je poslušala savet stručnjaka da se što pre vrati radnim obavezama kako bi skrenula misli i okrenula se budućnosti.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.