Seka ponovo dokazala humanost

Izvor: Press, 17.Maj.2010, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka ponovo dokazala humanost

Folk diva Seka Aleksić, poznata po humanitarnom radu, nedavno je posetila Dom za decu i omladinu „Stanko Paunović" u Negotinu
Sredstvima iz njene humanitarne fondacije folk diva je kupila poklone za mališane, koje im je lično predala. Obezbedila im je pun kamion hrane, slatkiša, sredstava za ličnu higijenu i ostalih potrepština u vrednosti od 200.000 dinara. Direktorka Doma Radmila Mitrović je izjavila da pre Aleksićeve nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << niko nije doneo toliko vrednu donaciju.
Štićenici ovog doma sa Sekom su istovarali poklon-pakete i u znak zahvalnosti organizovali malu priredbu. Seka im je obećala da će im sledeći put najaviti dolazak da bi mališani, kako su izrazili želju, pripremili bolji doček. Ovu humanitarnu akciju snimile su kamere rijalitija „Moja desna ruka", koji se sredom, četvrtkom i petkom emituje na TV Foksu.




Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.