Izvor: Svet, 01.Apr.2011, 03:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka i Karleuša snimaju duet! JK: Istina je, pomirile smo se! Seka: Još razmišljam ali ideja o spotu u Sevilji mi se jako dopada!

Vest koja je danas popodne poput oluje prostrujala estradnim krugovima prestonice, večeras je potvrđena: došlo je do spektakularnog izmirenja Jelene Karleuše i Seke Aleksić. Susretu je kumovao zajednički prijatelj koji je došao na ideju da snimi duet dve estradne dive i objavi ga kao singl. Kako je isti obezbedio i sponzora za spot čiji če budžet navodno biti 60.000 eura i snimaće se u Sevilji u Španiji!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARLEUŠA I SEKA SE POMIRILE: SPOT, PA ZAJEDNIČKO PUTOVANJE!

Izvor: iYupi.com, 01.Apr.2011

I ne samo da su se pomirile, već se spremaju i da snime duet!  Susretu je kumovao zajednički prijatelj koji je došao na ideju da snimi duet dve estradne dive i objavi ga kao singl. Isti čovek obezbedio je sponzora za spot čiji će budžet navodno biti 60.000 eura i snimaće se u Sevilji,...

Nastavak na iYupi.com...

Pomirile se Seka i Karleuša, idu zajedno u Španiju!

Izvor: Dzungla.org, 01.Apr.2011

Susretu je kumovao zajednički prijatelj koji je došao na ideju da snimi duet dve estradne dive i objavi ga kao singl. Isti čovek obezbedio je sponzora za spot čiji će budžet navodno biti 60.000 eura i snimaće se u Sevilji, u Španiji.. Spot će, kako saznaje Svet, sponzorisati 'Pepsi-kola' koja...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.