Seka Aleksić se seli u Beč

Izvor: Poznati.info, 28.Mar.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić se seli u Beč

Popularna folk pevačica Svetlana Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić već duže vreme planiraju da život nastave u austrijskoj prestonici s obzirom da je već pre nekoliko godina Seka u Beču pazarila dva luksuzna stana.
Popularni bračni par se na taj korak odlučio jer im jako prija život u Beču, a Seka želi da se upravo tamo i porodi, budući da je vantelesnu oplodnju zakazala za septembar!
Inače, Seka i Veljko već duže vreme žive na relaciji Beč-Beograd, a ovih dana su se raspitivali o kupovini velikog imanja u neposrednoj blizini austrijske prestonice, gde planiraju da sagrade kuću u kojoj će živeti.
Izvor: Press
Slične, interesantne teme: Seka Aleksić proslavila Novu godinu nešto ranije Seka Aleksić izgubila bebu Seka Aleksić rešila da usvoji dete

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.