Seka Aleksić kao nekada: Kratko ošišana podseća na stare dane

Izvor: Tracara.com, 14.Okt.2021, 10:54

Seka Aleksić kao nekada: Kratko ošišana podseća na stare dane

Pevačica Seka Aleksić je tokom svoje karijere često menjala boju kose, ali i frizure, te se sada ponovo odlučila na takvu promenu. Naime, Seka je na Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj se vidi da ima kratku kosu, kakvu je nekad nosila. Pevačica je pozirala je u novom-starom izdanju sa osmehom na licu, a svoje fanove je podsetila na period kada je nosila “piksi” frizuru. “Sveže ošišana!” napisala je u opisu slike, koja se mahom dopala njenim fanovima. “Prelepa”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << “Sve ti lepo stoji”, “Lepotica”, “Savršena”, neki su od komentara koje je Aleksićeva dobila ovim povodom. Podsetimo, problematični brat Seke Aleksić pre nekog vremena se video sa sestrom. The post Seka Aleksić kao nekada: Kratko ošišana podseća na stare dane appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SEKA SKRATILA KOSU, PA NAPRAVILA POMETNJU - Ljudi gledaju i ne veruju: "Menjam frizure na dnevnom nivou"

Izvor: Blic, 14.Okt.2021

Seka Aleksić juče je iznenadila pratioce kada je na instagramu objavila fotografiju sa kratkom kosom. Da li je u pitanju perika ili je zaista skratila svoju dugu kosu pitali su je danas u emisiji „Kec na jedanaest“ Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.