Izvor: iYupi.com, 06.Feb.2011, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKA ALEKSIĆ PRIPREMA MODNU KOLEKCIJU "QUEEN IS BAD"!

Seka Aleksić objavila je da ovih dana vredno radi na novoj modnoj kolekciji, koja će nositi naziv „Queen is bad“. Svoju petu po redu unikatnu modnu kolekciju, poznata pevačica predstaviće početkom leta. Šta će se konkretno naći u ponudi ostaje da vidimo, a zanimljiv je podatak da odeća iz kolekcije “Kraljica je nevaljala” biti u prodaji isključivo putem Sekinog oficijalnog web sajta. 

Nastavak na iYupi.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka Aleksić priprema modnu kolekciju "Queen is bad"!

Izvor: Svet, 06.Feb.2011

Seka Aleksić objavila je da ovih dana vredno radi na novoj modnoj kolekciji, koja će nositi naziv "Queen is bad". Svoju petu po redu unikatnu modnu kolekciju, poznata pevačica predstaviće početkom leta. Šta će se konkretno naći u ponudi ostaje da vidimo, a zanimljiv je podatak da odeća iz kolekcije...

Nastavak na Svet...

Nova modna kolekcija Seke Aleksić uskoro u prodaji

Izvor: Svet plus, 07.Feb.2011, 16:37

Pevačica Seka Aleksić ovih dana vredno radi na pravljenju svoje nove kolekcije koja će nositi naziv "Queen is bad ldquo;.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta iYupi.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta iYupi.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.