Rijaliti Seke Aleksić na Foksu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti Seke Aleksić na Foksu

Šou "Moja desna ruka" pevačice Seke Aleksić trajaće dva meseca, a u njemu će se takmičiti 12 potencijalnih asistenata, šest devojaka i šest mladića.

Pevačica će od 12 takmičara odabrati jednog koji će postati njen lični asistent. Šou će trajati dva meseca.

"Volim da sama radim sve - da biram pesme, odeću, spremam kuću ili hranu, ali teško je sve postići sam. Primorana sam da otvorim konkurs za asistenta", najavljuje Aleksićeva na svom zvaničnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sajtu.

Slične rijalitije već su pravili magnat Donald Tramp ("Šegrt"), koji je birao novog zaposlenog u svojoj poslovnoj imperiji, i starleta Paris Hilton, koja je preko šoua tražila novu najbolju drugaricu ("My new BFF").

"Press" piše da je, nakon pregovora sa više stanica, Seka postigla dogovor sa Televizijom Foks, koja će emitovati njen rijaliti.

Takmičare će očekivati dnevni i nedeljni zadaci vezani za organizaciju nastupa, komunikaciju sa medijima i fanovima, ali i "borba" sa ličnim hirovima i zahtevima jedne od najpopularnijih domaćih folk zvezda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Rijaliti Seke Aleksić na Foksu

Izvor: Mondo, 06.Mar.2010

Pevačica će od 12 takmičara odabrati jednog koji će postati njen lični asistent. Šou će trajati dva meseca.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.