Pogledajte kako izgleda starija sestra Seke Aleksić (FOTO)

Izvor: Story, 16.Feb.2015, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda starija sestra Seke Aleksić (FOTO)

Ajsela takođe gaji veliku ljubav prema muzici, a Seka ju je javnosti predstavila na jednom od svojih nastupa.

Seka Aleksić, foto: Fejsbuk

36-godišnja pevačica Ajsela Malkić iz Tuzle sem zbog svog rada privukla je pažnju i zbog toga što je sestra folk zvezde Seke Aleksić.

Ovo je Sekina poruka pratiocima za Dan zaljubljenih

Javnost je Ajselu upoznala po prvi put upravo kada je bila na jednom od Sekinih nastupa, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << tada je i otkrila da joj je velika želja da snimi duet sa svojom popularnom rođakom, prenosi SrbijaDanas.com.

Seka Aleksić oduševila selfijem bez trunke šminke

Ajsela za sebe kaže da sem što voli muziku i uživa da peva, takođe smatra da je talentovana za kuhinju i hobi joj je da prati modu.

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) I ONA JE U MUZIČKIM VODAMA: OVAKO izgleda starija sestra Seke Aleksić!

Izvor: Press, 17.Feb.2015, 09:12

Ajsela takođe gaji veliku ljubav prema muzici, a Seka ju je javnosti predstavila na jednom od svojih nastupa. . FOTO:FACEBOOK. 36-godišnja pevačica Ajsela Malkić iz Tuzle sem zbog svog rada privukla je pažnju i zbog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.