BAHATA SEKA ALEKSIĆ JURILA 203 NA SAT!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2011, 03:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAHATA SEKA ALEKSIĆ JURILA 203 NA SAT!

BEOGRAD - Platila kaznu od 100.000 dinara! Pevačica Svetlana Seka Aleksić završila je juče kod prekršajnog sudije zbog toga što je na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod Batajnice, svojim „krajslerom“ vozila 203 kilometra na sat!

BEOGRAD - Platila kaznu od 100.000 dinara!

Pevačica Svetlana Seka Aleksić završila je juče kod prekršajnog sudije zbog toga što je na auto-putu Beograd - Novi Sad, kod Batajnice, svojim „krajslerom“ vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 203 kilometra na sat!

- Policijski presretač snimio je poznatu pevačicu, koja je divljala auto-putem. Na tom delu puta ograničenje je 120 kilometara na sat, a ona je dozvoljenu brzinu prekoračila za više od 80 kilometara - priča izvor Kurira iz policije.

Policija je odmah krenula u poteru za „krajslerom“ koji je jurio auto-putem.

- Saobraćajci su ubrzo zaustavili vozača „krajslera“ i tek tada su primetili da je za volanom Seka Aleksić. Međutim, od svoje popularnosti ovoga puta vajde nije imala. Bila je svesna prekršaja koji je počinila i mirno je prihvatila kaznu. Po skraćenom postupku, privedena je sudiji za prekršaje - rekao je Kurirov sagovornik iz policije.

Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja kaže da je svojim jučerašnjim postupkom Seka Aleksić dala loš primer mladima i svojim fanovima!

- Seka Aleksić bi trebalo da ima u vidu da je mnogo njenih kolega nastradalo u saobraćaju. Poginuli su Toše Proeski, Luis, Darko Radovanović, Silvana... To što je uradila, nije dobro ni za nju ni za ostale. Očekujemo da se Seka javno izvini zbog svog ponašanja - rekao je Okanović za Kurir.

On je dodao da u ovakvim situacijama novčana kazna nikad nije i jedina!

- Za prekoračenje brzine veće od 80 kilometara na sat, uz novčanu kaznu, uvek idu i zabrana upravljanja motornim vozilom i kazneni poeni - zaključio je Okanović.

Platila kaznu!

Reporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt sa Sekom Aleksić, ali ona nije želela da daje izjave. U njeno ime obratio nam se Sekin tim za odnose s javnošću:

- Tačno je da je Seka, žureći u tonski studio, gde snima novi album, prekoračila dozvoljenu brzinu. Napisali su joj kaznu i ona je kod sudije za prekršaje platila ceo iznos!

To je samo još jedan dokaz da ni javne ličnosti nisu pošteđene pred zakonom!

Šta kaže zakon

Predviđene kazne za prekoračenje brzine veće od 80 kilometara na sat:

* zatvorska kazna od 15 do 90 dana ili novčana od 100.000 do 120.000 dinara

* zabrana upravljanja vozilom od osam do 12 meseci

* 14 kaznenih poena

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.