REPER VAJKLEF ŽAN PEVAO DA JE ŠON PEN NARKOMAN

Izvor: Kurir, 07.Sep.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPER VAJKLEF ŽAN PEVAO DA JE ŠON PEN NARKOMAN

NJUJORK - Američki reper Vajklef Žan (Wyclef Jean) iskoristio je koncert u Njujorku da napadne Šona Pena (Sean Penn), koji je izrazio sumnju u pevačeve motive da se kandiduje za predsednika rodnog Haitija, piše Gardijan (Guardian).

NJUJORK - Američki reper Vajklef Žan (Wyclef Jean) iskoristio je koncert u Njujorku da napadne Šona Pena (Sean Penn), koji je izrazio sumnju u pevačeve motive da se kandiduje za predsednika rodnog Haitija, piše  Gardijan (Guardian).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Žan je koncertu održanom u petak "otpevao" poruku holivudskom glumcu optužujući ga da je narkoman, navodi britanski list.

Pen je, odmah pošto je Žan najavio da će se kandidovati, rekao da ga nije viđao na Haitiju u danima posle zemljotresa, u vreme kad je tamo boravio sa humanitarcima posle razornog zemljotresa.

- Možda me (Šon) nije video na Haitiju jer je bio previše zauzet šmrkanjem kokaina - naveo je reper.

Izborna komisija Haitija odbacila je Žanovu kandidaturu zato što nije ispunjavao uslov o stalnom boravku na ostrvu.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.