Jutros zemljotres u Gnjilanu

Izvor: S media, 11.Okt.2010, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutros zemljotres u Gnjilanu

Zemljotres koji se dogodio rano jutros istočno od Gnjilana bio je magnitude 4,5 jedinica Rihterove. Zemljotres se osetio u Vranju, Preševu, Bujanovcu i Skoplju.

Zemljotres koji se dogodio rano jutros istočno od Gnjilana osetili su stanovnici okolnih gradova Vranja, Preševa, Bujanovca i Skoplja, izjavila je jutros dežurni seizmolog >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u seizmološkoj stanici u Divčibarama Vida Knežević.

Kneževićeva je istakla da za sada nema podataka o tome da li ima povredjenih i da li je zemljotres prouzrokovao oštećenje objekata i materijalnu štetu.

Kneževićeva je rekla da je jutrošnji zemljotres pratio i niz manjih udara, odnosno potresa.

Mreža seizmoloških stanica Srbije registrovala je rano jutros u 2.34 časa zemljotres magnitude 4,5 jedinica Rihterove skale u regionu šest kilometara istočno od Gnjilana, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.

Intenzitet zemljotresa je procenjen na šest stepeni Merkalijeve skale.

Zemljotresi ovog intenziteta mogu izazvati oštećenje na objektima, navedeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Blaži zemljotres u Vranju, Preševu, Bujanovcu

Izvor: Mondo, 11.Okt.2010

Mreža seizmoloških stanica Srbije registrovala je rano jutros u 2.34 časa zemljotres magnitude 4,5 jedinica Rihterove skale.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.