Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje ...

Izvor: PRObjave.com, 26.Apr.2023, 17:14

Udruženje studenata informatike "FONIS" sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje ...

Cilj projekta je prenošenje znanja iz oblasti IT-a i povezivanje studenata sa IT kompanijama. Na projektu mogu učestvovati svi studenti Univerziteta u Beogradu, nezavisno od usmerenja. Projekat će se održati u periodu od 19.5. do 22.5.
Struktura projekta je takva da će tokom prvog dana studenti imati priliku da od predstavnika kompanija ,kroz panel diskusiju, steknu znanja iz brojnih IT oblasti, ali će imati i priliku da prezentuju svoju unapred zadatu studiju slučaja, od strane kompanija, i kao pobednici osvoje vredne nagrade. Drugog i trećeg dana će studenti imati radionice, putem kojih će takođe steći dodatna znanja iz IT sfere. Konačno, poslednjeg dana će biti organizovane simulacije intervjua sa predstavnicima IT kompanija i svečano zatvaranje projekta.
Ovogodišnji pokrovitelji projekta su: Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU.
Na projektu ćete imati priliku da upoznate kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavršite iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.
Prijave za učešće na projektu „Kompanije studentima“ će trajati od 23.4. do 7.5. na našem sajtu c2s.fonis.rs. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon
Udruženje studenata informatike - FONIS
Jove Ilića 154
11000 Beograd
Email: nevena.djuricic@fonis.rs
Web: www.fonis.rs
Kontakt:
Nevena Đuričić
Funkcija: Odnosi sa javnošću / Public relations
Email: nevena.djuricic@fonis.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Povezane vesti

Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Apr.2023

Seminar je kreiran od strane lokalne grupe BEST Beograd i već dugi niz godina uspešno napreduje i visoko se pozicionira, kako po kvalitetu obrazovanja koje nudi kroz radionice i predavanja, tako i po vizuelnom identitetu, kreativnosti i inovativnosti...Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.