Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Apr.2023, 17:54

Dizajn je svuda, trinaesti put u Beogradu

Seminar je kreiran od strane lokalne grupe BEST Beograd i već dugi niz godina uspešno napreduje i visoko se pozicionira, kako po kvalitetu obrazovanja koje nudi kroz radionice i predavanja, tako i po vizuelnom identitetu, kreativnosti i inovativnosti.

Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima koji tek ulaze u svet dizajna i brendiranja, kao i onima koji imaju iskustvo, ali i želju da saznaju nešto novo ili unaprede svoje znanje. Cilj projekta je da se obezbedi besplatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << savladavanje, napredovanje i usavršavanje na polju grafičkog dizajna, web dizajna, digitalne fotografije i video montaže.

Seminar se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju sledeće teme:

Pored navedenih radionica organizujemo i dan predavanja posvećen trendovima savremenog dizajna – Design Insight koji će se održati 29. aprila. Cilj predavanja je da podstaknemo kreativnost studenata zainteresovanih da se bave dizajnom i brendiranjem, motivišemo njihov napredak kroz zanimljiva predavanja predavača i stručnjaka u svojoj oblasti. Ovim putem želimo da približimo koje su to mogućnosti, novi proizvodi, alatke i tehnologije u svetu dizajna, fotografije i video montaže. Predavanju će moći da prisustvuju svi učesnici, kao i zainteresovani studenti koji nisu učesnici radionica, uz prijavu. Prijave za učešće na BEST design WEEK-u su otvorene od 19. aprila do 3. maja na sajtu bdw.best.rs gde možete naći više informacija o projektu. Sve radionice su besplatne, a po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.