Podrška damama u svakoj prilici - Biljana Jovanović, vlasnica Modne kuće LUNA na ...

Izvor: PRObjave.com, 10.Apr.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška damama u svakoj prilici - Biljana Jovanović, vlasnica Modne kuće "LUNA" na ...

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće "Luna", učestvovala je na nedavno održanoj regionalnoj konferenciji "ProFemina" u organizaciji magazina "Lepota&Zdravlje".
Odgovor na pitanje: "Šta radimo dok čekamo bolja vremena?" dali su u brojni profesionalci iz zemlje i regiona kroz razne životne teme i lične primere.
Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće "LUNA", učestvovala je na panelu "Znanje i zvanje: Zamke obrazovanja i karijere na Balkanu" gde je zajedno sa ostalim sagovornicama iz oblasti nauke, obrazovanja i biznisa govorila o tome kako rešiti probleme sa kojima se žene susreću u procesu obrazovanja, usavršavanja, kao i na polju karijere.
Iz sopstvenog iskustva, kao uspešna poslovna žena, na čelu kompanije koja broji oko 90% žena u svom kolektivu i kreira za žene, Biljana Jovanović, istakla je da je podrška u najranijem detinjstvu ključ uspeha na svim poljima života.
"Modna kuća Luna" nastoji da da tu podršku konstantno pruža svojim dragim "Luna” damama - da budu sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta i ponosno ih ističu.
Više od dve decenije, "Luna" izrađuje kompletan program ženske konfekcije zajedno sa pratećim aksesoarom. Od samog osnivanja 1990. godine, okrenuta je ženama, trudeći se da zadovolji sve njihove potrebe kada je kvalitetna, elegantna i sofisticirana garderoba u pitanju.
Blumen Group
Bulevar kralja Aleksandra 245 / IV
11000 Beograd
Tel: +381 11 3861970
Fax: +381 11 2410867
Web: www.blumengroup.rs
Kontakt:
Olja Milicević Milivojević
Funkcija: Account Manager
Tel: +381 11 3861970
Email: olja.milicevic@blumengroup.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.