VEOMA OZBILJNO: Samsung zatvorio fabriku u Južnoj Koreji

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEOMA OZBILJNO: Samsung zatvorio fabriku u Južnoj Koreji

Još jedna žrtva koronavirus...

Korona virus je već doveo do gašenja fabrika u Kini i otkazivanja MWC-a u Barsleoni, a sada je u Južnoj Koreji Samsung morao da zatvori fabriku pošto je jedan od radnika bio pozitivan na testiriranje korona virusa.

Kompanija trenutno kontroliše zdravlje i ostalih svojih radnika u karantinu. Svakako se u Samsungu nadaju da će uskoro moći da nastave proizvodnju.

Fabrika se nalazi u provinciji Gumi i proizvodi mali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo Samsungovih high-end uređaja, uglavnom za domaće južnokorejsko tržište. Kompanija Samsung najveći deo svojih telefona sklapa u Vijetnamu i Indiji, tako da ne morate da se bojite nestanka Galaxy uređaja sa tržišta.

Samsungove fabrike na drugim lokacijama nadomestiće ovaj nedostatak pojačanom proizvodnjom, dok fabrika u Gumi opet ne počne da radi, što se očekuje kroz nekoliko dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.