Teslin karavan obilazi gradove u Srbiji

Izvor: DobreVesti.rs, 27.Dec.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teslin karavan obilazi gradove u Srbiji

BEOGRAD – Projekat „Budi kao Tesla“ koji je pokrenula kompanija „Samsung“ u saradnji sa Muzejom Nikole Tesle i Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja predvideo je da veliki nacionalni karavan obiće 17 gradova širom Srbije.


Cilj karavana je da se što više dece upozna sa stvaralaštvom i idejama Nikole Tesle kroz interaktivna predavanja. Predavanja će biti organizovana u mobilnim „Samsungovim“ učinicama gde će uz demonstraciju nekih od eksperimenata Nikole Tesle osnovci saznati da bez ovog velikog naučnika ne bib ilo struje, računara, satelitskih, televizijskih i video sistema niti značajnih inovacija u svetu novih tehnologija.

Nacionalni karavan će tokom decembra...
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.