Telefon srednje klase kojeg će svi poželeti

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telefon srednje klase kojeg će svi poželeti

Samsung je rešio da maksimolno "pojača" srednju klasu. Ovaj telefon je dokaz.

Novi telefon kompanije Samsung se upravo pojavio na Geekbench i AnTuTu sajtovima koji su otkrili vrlo zanimljive specifikacije.

Kada je reč o srednjoj klasi telefona, niko od takvih uređaja ne očekuje vrhunske specifikacije. Međutim, ovaj model je po svemu sudeći, izuzetak.

Galaxy C9 pokreće Snapdragon >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 652 čipset u kombinaciji sa 6GB RAM memorije. Ovoliko veliku količinu RAM memorije nemaju ni trenutni flagship modeli ove kompanije. Takođe, otkrivena je i verzija Androida operativnog sistema – Marshmallow 6.0.1.

Ako ste možda propustili, telefon se već dva puta pojavljivao na indijskom import/eksport sajtu Zauba. To znači da je zvanično predstavljanje uređaja sve bliže. Telefon će najverovatnije imati ekran veličine od 5.7 do 6 inča, piše GSM Arena.

AnTuTu sajt otkriva da će telefon imati Full HD ekran, 64GB interne memorije, glavnu ali i pomoćnu kameru od 16MP. Prodaja će startovati najverovatnije u oktobru ili novembru.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.