Supermoćni Samsung Galaxy Note9 predstavljen na srpskom tržištu

Izvor: Story, 21.Avg.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supermoćni Samsung Galaxy Note9 predstavljen na srpskom tržištu

Potpuno nova S Pen olovka sa Bluetooth-om, snažna baterija od 4000 mAh za celodnevni intenzivni rad, dovoljno memorije na telefonu za sve što je potrebno čuvati, vrhunski procesor projektovan za velike brzine, najinteligentnija kamera i beskonačni ekran od 6,4 inča – dovoljno je reći Samsung Galaxy Note9 je stigao na srpsko tržište. Ovaj supermoćni telefon ... The post Supermoćni Samsung Galaxy Note9 predstavljen na srpskom tržištu appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung Galaxy Note9 predstavljen u Srbiji

Izvor: PCAxe.com, 21.Avg.2018

Srpski korisnici su konačno imali prilike da se upoznaju sa Samsung Galaxy Note9.. U ponudi nas čeka potpuno nova S Pen olovka sa Bluetooth-om, baterija od 4000 mAh za celodnevni intenzivni rad, dovoljno memorije na telefonu za sve što je potrebno čuvati, procesor projektovan za velike brzine, inteligentnu...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.