Stižu Samsung i HP Chrome OS AIO uređaji

Izvor: ITsvet.com, 15.Mar.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu Samsung i HP Chrome OS AIO uređaji

Samsung Electronics i Hewlett-Packard će biti sledeći proizvođači koji će nakon LG Electronics na tržištu predstaviti Chrome OS all-in-one uređaje. Samsung je nedavno predstavio 11.6-inčne i 13.3-inčne Chromebook modele, a ovoga puta u ponudu će biti uključeni i AIO računari. Analitičari smatraju da će sve veće prihvatanje Chrome operativnog sistema biti veliki problem za Microsoft, naročito što u nekim sektorima Microsoft Windows beleži pad sa 50 na ispod 30 odsto, dok je Chrome zabeležio porast sa 5 na 20 odsto, i to najviše zbog toga što je Chrome OS jeftiniji a i isporuka je daleko brža.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asus bi mogao da odbaci dual OS uređaje

Izvor: ITsvet.com, 16.Mar.2014, 16:13

Jedna od interesantnijih laptopova koje smo imali prilike da vidimo na ovogodišnjem CES odgađaju je Asus Transformer Book Duet TD300. Međutim, kako stvari sada stoje izgleda da će ovaj uređaj završiti svoje postojanje pre nego što se i pojavi na tržištu. Naime, ovaj uređaj je trebalo da poseduje...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.