Stiže i Samsung Galaxy J2 telefon niže klase

Izvor: B92, 03.Jul.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže i Samsung Galaxy J2 telefon niže klase

Pre nekoliko dana moglo se čuti kako je Samsungov telefon sa brojem modela SM-J200F prošao kroz Zauba test.

Ispostavilo se da se radi o Samsung Galaxy J2 telefonu koji je sada prošao kroz GFXBench benchmark test te možemo da saznamo većinu njegovih specifikacija. Samsung naravno tek treba da zvanično predstavi ovaj telefon a on pripada low-end seriji koja je započeta sa Samsung Galaxy J1 telefonom.

Ovaj telefon će se odlikovati 4,7-inčnim ekranom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za sada nepoznate rezolucije kao i Android 5.1.1 Lollipop platformom. Pored toga saznajemo i da telefon ispod haube ima quad-core procesor koji radi na 1,2 GHz kao i 1 GB RAM memorije. To je sve što u ovom trenutku znamo o Samsung Galaxy J2 telefonu, ali se sasvim sigurno očekuje telefon iz niže klase.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.