Šta sve možemo da očekujemo od novog Samsunga S8?

Izvor: B92, 10.Feb.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sve možemo da očekujemo od novog Samsunga S8?

Novi Samsung S8 trebalo bi da bude predstavljen krajem marta, a do tada možemo samo da pretpostavljamo šta donosi novi AI asistent, za koji su rukovodioci Samsunga još u novembru najavili da će ovaj uređaj izdvojiti u odnosu na konkurenciju

Za sada se nagađa da će se asistent zvati Biksbi, ili možda samo Biks. Registrovano je i ime Kestra, pa su neki uvereni da će postojati muška i ženska verzija asistenta koji će biti zasnovan na platformi Viv Labs, kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz San Hozea koju je Samsung preuzeo prošle godine, prenosi sajt The Verge.

S8 možda ima poseban taster za pokretanje asistenta. Prema najavama iz Samsunga, korisnici će navodno moći da koriste kameru S8 uređaja za vizuelne pretrage. To bi moglo da znači optičko prepoznavanje znakova, na primer skeniranje dokumenta u potrazi za ključnim terminom ili kupovinu robe jednostavnim klikom aparata, a Biksbi bi tom slučaju bio od pomoći za obradu uplata.

Softver će navodno podržati sedam ili osam jezika, a ako su sve te glasine tačne, onda će pomoću ovog asistenta korisnici moći da integrišu mobilni uređaj sa ostalim gadžetima u domu.

Ostaje nam ipak da se za nešto više od mesec dana uverimo šta zasta donosi S8.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.