Izvor: Piplmetar.rs, 12.Apr.2024, 12:31

Solarni daljinski upravljač za Samsung TV je odlična stvar, ali ima jedna začkoljica

Svaki srednji i vrhunski model televizora kojia nam dolazi iz kompanije Samsung u 2024. godini, dolazi u paketu zajedno sa SolarCell daljinskim upravljačem. Radi se o 4K i 8K Neo QLED modele, OLED klasu i The Frame liniji televizora. Samsung SolarCell postao je ikona svoje vrste sa svojim minimalističkim, ali pre svega intutivnim dizajnom, a kako mu i samo ime govori u pitanju je praktično solarni daljinski upravljač.
On je malih dimenzija, tanak i vrlo jednostavan za rukovanje, a s obizorm na to da može da radi na solarni pogon, on ima ugrađenu punjivu bateriju koja se može puniti ili preko solarne ćelije ugrađene na zadnju ploču daljinskog upravljača ili preko USB porta. Nažalost, trenutna strategija komapanije...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.