Samsungov novi model koji će vas vratiti u prošlost

Izvor: SEEbiz.eu, 26.Jan.2020, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsungov novi model koji će vas vratiti u prošlost

SEUL - Samsung za nešto više od dva tjedna predstavlja svoj novi model - Galaxy Flip Z, svojevrsni nasljednik Galaxy Fold modela, piše BGR. 

Ono što je zanimljivo kod ovoga modela jest to što je on preklopni te će vas zato vratiti u ona stara vremena kada su takvi mobiteli bila najveća moda.

Osim što je preklopni, imat će i 6,7 inčni Dynamic AMOLED zaslon, dok će glavna kamera vjerojatno imati 12MP, a prednja bi trebala imati 10MP. Baterija bi trebala >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << biti od 3300-3500mAh, interna memorija od bar 256GB, a radit će na novom Android 10 OS-u povrh kojeg će biti One UI 2.0 sučelje. Očekuje se i kako će imati bar 8 GB RAM-a te bi trebao raditi na novom Exynos procesoru iz serije 990.

Galaxy Flip Z predstavit će se 11. veljače zajedno s Galaxy S20 serijom.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.