Samsungov jeftiniji i tanji preklopni telefon stiže iduće godine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2019, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsungov jeftiniji i tanji preklopni telefon stiže iduće godine! (VIDEO)

Ovo su mnogi željno čekali!

Samsung će konačno pustiti u prodaju svoj preklopni smartphone Galaksi Fold, a već sada se priča o drugom preklopnom uređaju koji će se pojaviti sledeće godine.

Bloomberg piše da će novi Samsungov smartfon imati 6,7-inčni ekran koji može da se rasklopi, sklopi i formira "kocku" koja lako može da se stavi u džep.

Ovaj uređaj će biti jeftiniji i danji nego Galaksi Fold, koji će koštati 1.980 dolara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na unutrašnjoj strani će biti jedna rupica za kameru, dok će se na spoljnoj strani nalaziti dve kamere. Samsung navodno sarađuje s dizajnerom Tomom Braunom kako bi ovaj uređaj bio privlačniji i onima koji nisu "zaluđeni" gedžetima.

Ovaj uređaj bi trebalo da bude sličan nadolazećoj preklopnoj Motoroli RAZR, koju razvija kompanija Lenovo.

Bloomberg navodi da Samsung testira ultratanko savitljivo staklo za unutrašjni ekran, koje će biti korišćeno u izradi nadolazećeg smartfona. Galaksi Fold koristi fleksibilni plastični ekran preksvučen tankim polimerskim slojem u svrhu zaštite.

U aprilu je Samsung odgodio prodaju Galaksi Fold zbog problema s ekranom te se odlučio za redizajn kako bi se zaštitio 7,3-inčni unutrašnji ekran. Zaštitni sloj koji su neki u neznanju skidali sada manje privlači pažnju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Samsungov jeftiniji i tanji preklopni telefon stiže iduće godine! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 00:16

Samsung će konačno pustiti u prodaju svoj preklopni smartphone Galaksi Fold, a već sada se priča o drugom preklopnom uređaju koji će se pojaviti sledeće godine.. Bloomberg piše da će novi Samsungov smartfon imati 6,7-inčni ekran koji može da se rasklopi, sklopi i formira “kocku”...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.