Samsung radi OLED ekrane za Google naočari

Izvor: B92, 24.Maj.2013, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung radi OLED ekrane za Google naočari

Google je odlučio da u komercijalnoj verziji svojih naočara koristi Samsungove OLED ekrane uprkos činjenici da LG polako dobija bitku kada je kvalitet ekrana u pitanju.

Samsung će snabdevati Google našim vrhunskim OLED ekranima za Google naočari. Ovo je zaista velika stvar pošto Google deli poverljive podatke sa Samsungom“, izjavio je jedan od Samsungovih direktora.

Ovaj dogovor bez ikakve sumnje će ojačati Samsungovu poziciju.

Izvršni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktor Samsung Displaya, Kim Ki-nam ovom prilikom je izjavio: „OLED na silikonu može da se koristi za brojne uređaje kao što su Google naočari. Ovo tržište nosive tehnologije definitivno će profitirati zahvaljujući svim prednostima koje će u budućnosti nuditi fleksibilni OLED ekrani“.

Iako se očekuje da naredna generacija OLED ekrana zaista bude fleksibilna i nesalomiva, čini se da je LG dosta ispred Samsunga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.