Samsung predstavio tri nova Galaxy telefona

Izvor: PCAxe.com, 03.Okt.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio tri nova Galaxy telefona

Tri nova pametna telefona kompanije Samsung iz serija A i J - Galaxy A7, Galaxy J6+ i J4+ stigli su na srpsko tržište, a oni će biti dostupni u slobodnoj prodaji i kod operatora od sledeće nedelje.
Galaxy A7 stiže u crnoj, plavoj i zlatnoj boji, po ceni od 41,990 dinara. Galaxy J6+ će biti dostupan u tri boje: crnoj, sivoj i crvenoj za 27,990, dok je Galaxy J4+ u ponudi u crnoj, zlatnoj i ružičastoj boji po ceni od 19,990 dinara.
Galaxy J6+ nudi 3GB RAM-a i dostupan je u varijanti od 32GB, a Galaxy J4+ 2GB i dostupan je u varijanti od 16GB.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na PCAxe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung otkrio cene najpovoljnijih telefona kod nas

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018

Novi pametni telefoni kompanije Samsung iz serija Galaxy A i Galaxy J - Galaxy A7, Galaxy J6+ i J4+ - stigli su na srpsko tržište. Cena će biti pristupačna svima...Novi Galaxy A i Galaxy J telefoni će biti dostupni u slobodnoj prodaji i kod operatora od sledeće nedelje, po veoma konkurentnim cenama....

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.