Samsung predstavio prvu DDR4 RAM memoriju od 16GB

Izvor: Baguje.com, 03.Jul.2012, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio prvu DDR4 RAM memoriju od 16GB

Samsung je u decembru 2010. godine počeo da radi na sledećoj generaciji RAM memorija, i već tada je prikazao prvu svetsku 30nm klasu DDR4 modula od 2 GB.

Danas, Samsung nam je pokazao DDR4 memoriju od čak 16GB koja će se koristiti za servere, ali su takođe najavili da od sledeće godine počinju proizvodnju na novoj 20nm tehnologiji.
Kada proizvodnja ovih 20nm memorijskih modula počne, možemo očekivati maksimalnih 32 GB po modulu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com <<
DDR4 će duplirati performanse koje danas postiže DDR3 memorijskih standard tako što će protok podataka biti moćnih 3200 MBits/s.

Post "Samsung predstavio prvu DDR4 RAM memoriju od 16GB" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 3. 07. 2012.
Kategorije: Hardver, RAM, Samsung, Vesti | Tagovi: ddr4




Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.