Samsung predstavio nove Galaxy Gear satove

Izvor: ITsvet.com, 24.Feb.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio nove Galaxy Gear satove

Ako za vlasnike prve generacije nije bilo očigledno da su deo beta testiranja nove kategorije proizvoda, onda je to sada očigledno. Kompanija je upravo najavila da neće predstaviti jednog, već dva naslednika svog originalnog pametnog sata. U prodaji će se pojaviti modeli Gear 2 i Gear 2 Neo koji oba odbacuju Galaxy oznaku i nasleđuju originalni Gear samo pet meseci posle pojavljivanja. Specifikacije ovih pametnih satova se ne razlikuju mnogo od originalnog modela pa tako uređaji imaju 1.63“ ekran rezolucije 320x320 piksela, 4GB interne memorije, 512MB RAM-a i Bluetooth 4.0. Ono što je interesantno je da će biti bazirani na kompanijinom Tizen operativnom sistemu.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Galaxy Gear 2 i Gear Neo – druga generacija Samsungovih pametnih satova

Izvor: ItRešenja.com, 25.Feb.2014, 01:08

Nakon predstavljanja originalnog pametnog sata Galaxy Gear pre samo nešto više od pola godine, Samsung je spremio naslednike koji dolaze pod oznakama Gear 2 i Gear 2 Neo, a zanimljivo je da se proizvođač ovog puta odlučio za operativni sistem …The post Galaxy Gear 2 i Gear Neo – druga generacija...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.