Samsung predstavio Galaxy Tab 3 Lite

Izvor: B92, 17.Jan.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio Galaxy Tab 3 Lite

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy Tab 3 Lite od sedam inča, koji kombinuje intuitivno iskustvo serije Galaxy Tab 3 sa tanjim, prenosivijim dizajnom.

Opremljen poboljšanim funkcijama i servisima, Galaxy Tab 3 Lite korisnicima nudi čitav niz različitih načina da ovekoveče, gledaju, slušaju, kreiraju i razmenjuju sadržaje sa drugima.

Galaxy Tab 3 Lite ima tanak i lagan dizajn sa kompaktnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ramom zbog čega ga je udobno nositi u jednoj ruci.

Velika baterija uređaja od 3.600mAh dodatno uvećava prenosivost tako da korisnici mogu da uživaju u osam sati puštanja video sadržaja bez potrebe za punjačem.

Displej od sedam inča ima optimalnu rezoluciju koja je osmišljena tako da korisnicima pruži bolje iskustvo gledanja.

Meni sa nalazi na ramu uređaja, a ne na ekranu, čime se uvećava širina ekrana modela Galaxy Tab 3 Lite.

Dual Core procesor uređaja Galaxy Tab3 Lite od 1.2 GHz omogućava korisnicima da uživaju u besprekornom multimedijalnom doživljaju dok igraju igrice, gledaju video snimke i surfuju internetom.

Kamera od dva megapiksela koja se nalazi na poleđini, ima funkciju Smile Shot, koja omogućava automatsko slikanje kada se detektuje osmeh, Shoot & Share koja omogućava objavljivanje slike odmah po slikanju, kao i Panorama Shot koja omogućava stvaranje kompletne slike omiljenih pejzaža.

Galaxy Tab 3 Lite je opremljen popularnim servisima i servisima za razmenu koji su osmišljeni tako da pomognu korisnicima da se povežu, angažuju i zabave.

Među njima su i Samsung Apps koji nudi jednostavan pristup izboru više od 30.000 aplikacija, pri čemu je veliki broj dizajniran specijalno za model Galaxy Tab 3 Lite, kao i Samsung Link: za razmenu i puštanje sadržaja na brojnim pametnim uređajima na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.