Samsung predstavio Galaxy Fold

Izvor: PCAxe.com, 23.Feb.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio Galaxy Fold

Kompanija Samsung je predstavila Galaxy Fold, novi uređaj na preklop koji stiže sa 7,3-inčnim Infinity Flex ekranom, koji se savija u kompaktan uređaj sa prikazom na prednjem ekranu.
Samsung danas piše sledeće poglavlje u istoriji mobilnih inovacija menjajući ono što je moguće u okviru jednog pametnog telefona. Galaxy Fold uvodi kompletno novu kategoriju, koja otvara vrata za mogućnosti koje nikada ranije nisu viđene, pomoću našeg Infinity Flex ekrana“, izjavio je DJ Koh, predsednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Samsung predstavio tri nova nosiva uređaja

Izvor: PCAxe.com, 23.Feb.2019

Kompanija Samsung najavila je novu liniju Galaxy nosivih uređaja: Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e i Galaxy Buds.. „Korisnici sve češće stavljaju svoju ukupnu dobrobit u središte odluka vezanih za životni stil, tražeći uređaje koji će im olakšati svakodnevnu aktivnost. Svi imamo...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.