Samsung predstavio Galaxy Core LTE

Izvor: B92, 21.Feb.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavio Galaxy Core LTE

Kompanija Samsung predstavila je novi smart telefon Galaxy Core LTE.

Samsung Galaxy Core LTE opremljen je procesorom sa dvostrukim jezgrom od 1.2 GHz, podržava multitasking i nudi brže učitavanje internet stranica.

Takođe, ima qHD displej od 4.5 inča koji je optimizovan za 16:9 video sadržaj, kao i bateriju od 2,100mAh sa produženom upotrebom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Galaxy Core LTE poseduje i funkcije za povezivanje uključujući NFC tehnologiju sa S Beam-om, tako da korisnici mogu da razmenjuju velike muzičke, foto i video datoteke, Bluetooth 4.0 i A-GPS + GLONASS.

Meka kožna presvlaka na poleđini čini ga prilagođenijim držanju u ruci. Uređaj ima kameru od 5 megapiksela sa pametnim funkcijama koje uključuju Sound&Shot, Best Photo, Continuous Shot, Panorama i Buddy Photo Share.

Dodatne pametne funkcije obuhvataju Easy Mode, Adapt Sound, Safety Assurance, Motion UI, Smart Alert, S Voice, S Translator i S Travel. Galaxy Core LTE biće dostupan u crnoj i beloj boji u zemljama širom Evrope, u Rusiji i odabranim azijskim zemljama. U nekim regionima Galaxy Core LTE dolazi pod nazivom Galaxy Core 4G.

Samsung Galaxy Core LTE – specifikacije proizvoda Mreža LTE Cat4

Procesor 1.2GHz dual core

Displej 4.5 inča qHD PLS TFT

OS Android 4.2.2 (Jelly Bean Plus)

Kamera Primarna (pozadi): kamera od 5 MP sa automatskim fokusom i LED blicom

Sekundarna (napred): VGA kamera

Video MPEG4, H.263, H.264, Sorenson SparkVC-1, VP 8, MP43, WMV7/8

Snimanje/plejbek: 1080p @ 30fps

Audio MP3, AAC, AAC+, eAAC+, AMR, WB-AMR, WMA, FLAC, Vorbis (OGG), PCM, G.711, FM Radio, 3.5mm slušalice

Google mobilni servisi Google+, GTalk, Google Maps

Konektivnost WiFib/g/n, WiFi-Direct, DLNA, Bluetooth® 4.0, USB 2.0, NFC

Memorija

1GB RAM + 8GB interne memorije, mikroSD do 64GB

(Prostor za korisničku memoriju može da bude manji od ukupnog memorijskog prostora zbog sistemskih datoteka. Korisnička memorija može da se razlikuje u zavisnosti od regiona, operatera, jezika, kao što može da se promeni posle unapređenja softvera)

GPS A-GPS + GLONASS

Dimenzije 132.9 x 66.3 x 9.8 mm

Baterija 2,100 mAH

Servisi i funkcije Samsung Apps, Samsung ChatON, Samsung Kies, Easy Mode, Easy Text (Swiftkey), Motion UI, S Voice, S Translator, S Travel

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.