»Samsung« ojačava bezbjednost svojih smartfona

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Samsung« ojačava bezbjednost svojih smartfona

Južnokorejska kompanija "Samsung" uvodi nov postupak za bezbjednosna ažuriranja na svom operativnom sistemu Android, koja će omogućiti automatsko slanje updatea svakog mjeseca vlasnicima smartfona.

Bezbjednosna ažuriranja slaće putem operatera.

"Smatramo da će novi postupak u velikoj mjeri poboljšati bezbjednost naših uređaja i obezbijediti najbolje moguće mobilno iskustvo našim korisnicima", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izjavio je Dong Đin Koh iz "Samsunga".

"Samsungova" odluka donijeta je nekoliko sati nakon "Googleovog" saopštenja koji je, takođe, obećao da će poboljšati svoj bezbjednosni pristup kako bi vlasnici Nexusa bili zaštićeni od virusa i malwarea.

Prva bezbjednosna ažuriranja platformi najprije će dobiti vlasnici Nexusa u verzijama 4,5,6,7,9,10 i Player.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.