Samsung laboratorija (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 16.Jun.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung laboratorija (VIDEO)

Visoka tehnička škola dobila je 2011. godine Samsung laboratoriju za kreiranje aplikacija zahvaljujući kojoj je, zbog stečenih veština, 45 studenata dobilo zaposlenje u struci. Četiri godine kasnije, kompanija Samsung je kompletno renovirao i opremio ovaj proctor, pe će studenti sada moći da rade na najsavremenijoj opremi.
Samsung laboratorija sada je opremljena sa 12 radnih stanica, pametnom tablom, smart televizorima, poslednjim modelima pametnih telefona, tabletima >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << i kamerama. Zahvaljujući vrednoj donaciji korejske kompanije studenti će moći da kreiraju korisne i kvalitetne aplikacije.
Prethodnih godina tim profesora i studenata Visoke tehničke škole razvio je 35 aplikacija za smart televizore, 30 aplikacija za mobilne uređaje, a nekoliko hardversko-softverskih realizacija je nagrađeno. Najznačajniji rezultat je činjenica da svih 45 studenata koji su radili u timu Samsung laboratorije danas rade u svojoj struci a da broj zainteresovanih studenata da budu deo ovog tima stalno raste.

Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.