Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 02:30

Samsung konačno usvaja „Android seamless“ ažuriranja: Galaxy A55 prvi u nizu

Nakon osam godina čekanja, Samsung Galaxy telefoni konačno dobijaju funkciju „Android seamless“ ažuriranja koju je Google uveo još 2016, a većina brendova telefona ih je još tada usvojila. Ipak, Samsung to nije učinio ni tada, kao i u godinama koje su sledile, ali to se sada menja, a Galaxy A55 telefon biće prvi koji dobija koristi od toga.
Ovaj telefon, osim što ima ekran koji može da briše pod konkurencijom, u Indiji je dobio martovsku Android sigurnosnu zakrpu sa verzijom firmvera A556EXXS1AXC1, koja je ujedno donela funkciju tzv. seamless ažuriranja (u doslovnom prevodu: besprekornih,...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.