Samsung cvika i od BlackBerryja?

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung "cvika" i od BlackBerryja?

Da li poznata kompanija zaista misli da joj je BlackBerry jedna od pretnji na američkom tržištu – po novoj reklami reklo bi se da je tako.

Navikli smo da Samsung u svojim američkim reklamama proziva isključivo Apple, ali nova nam donosi poređenje sa "biserom" konkurencije: BlackBerry smartfonom iz RIM kompanije.

Ipak, i Apple je dobio svoj zvezdani trenutak u novoj reklami, čisto da ne zaboravite da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Samsung, “ipak bolji“. Pogledajte reklamu, ton je vrlo šaljiv ;)

BlackBerry okruženje uskoro će biti pojačano novim BlackBerry 10 operativnim sistemom i sa tri nova uređaja, koja će istovremeno biti najavljena sa nekoliko tačaka širom planete. Budite uz MONDO, znaćete sve detalje!

(Marko Čavić, MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.