Samsung će lansirati društvenu mrežu

Izvor: B92, 13.Jun.2012, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung će lansirati društvenu mrežu

The Korea Times piše da Samsung radi na svojoj verziji Facebooka, koji bi mogao biti predstavljen početkom sledeće godine.

Izvor ovih tvrdnji nalazi se u izjavi jednog od rukovodilaca kompanije Samsung, a ova društvena mreža bila bi dostupna na različitim uređajima - telefonima, kamerama i televizorima.

Interno, u kompaniji projekat zovu "Samsung Facebook, navodi Kore Times". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Neimenovani rukovodilac kompanije za ovaj list kaže da će Samsungova društvena mreža biti dostupna u prvom kvartalu naredne godine.

"Sigurni smo da će servis biti globalno popularan", kaže on, a kompanija se nada da će njena pozicija na tržištu smartfona i takozvanih pametnih televizora, odnosno televizora sa pristupom internetu, u tome pomoći.

Za Samsungovu društvenu mrežu veruje se da je zasnovana na Amazonovoj cloud platformi.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.