Samsung Galaxy Z Fold 4 neće imati veću bateriju

Izvor: B92, 25.Apr.2022, 18:37

Samsung Galaxy Z Fold 4 neće imati veću bateriju

Kako tržište fleksibilnih telefona postaje sve konkurentnije, Samsung je pod konstantnim pritiskom da poboljšava i sopstvene modele.

Prema navodima, koji stižu od strane nekoliko izvora, Samsung planira da na Galaxy Z Fold 4 doda širi ekran, dok radni vek baterije izgleda neće biti poboljšan.

Otkriven je listing, koji pokazuje da će Galaxy Z Fold 4 imati gotovo istu bateriju kao Fold 3. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i do sada, baterija će biti podeljena na dve ćelije, od kojih jedna nudi 2002mAh, dok je duga od 2268mAh.

To znači da je ukupan kapacitet baterije 4275mAh, dok će tipični kapacitet verovatno biti promovisan kao 4400mAh. Isti kapacitet baterije ima i Galaxy Fold 3.

Kada je u pitanju radni vek baterije, deluje da on neće biti idealan kod Fold 4 modela. Ni radni vek baterije kod Fold 3 telefona nije bio posebno spektakularan, mada bi korišćenje novijeg čipseta trebalo da omogući da baterija traje nešto duže kod novog Folda.

Pored toga, dojavljivač Ice Universe je ponudio ilustraciju kako bi unutrašnji ekran Galaxy Z Fold 4 telefona mogao da izgleda. Očekuje se širi odnos stranica u odnosu na Fold 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.