Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jan.2024, 11:30

Samsung Galaxy XCover 7 stiže u Evropu sa pristupačnom cenom

Samsung se sprema da lansira svoj robustni pametni telefon sledeće generacije, Galaxy XCover 7, u Evropi, donoseći izdržljivost po pristupačnijoj ceni. Očekuje se da će uređaj doći na tržište sa cenom od 9.000 čeških kruna (oko 366 eura) u Češkoj Republici, što ga čini dosta pristupačnijim u poređenju sa svojim prethodnikom, Galaxy XCover 6 Pro, koji je debitovao po ceni od oko 450 eura 2022. godine.
Detalji o Galaxy XCover 7 su otkriveni kroz curenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << informacija češkog Samsung prodavca, Setosa, pružajući uvid u specifikacije i cene telefona, prenosi nemački WinFuture. Prema istim informacijama, Samsung je napravio određene kompromise u hardveru kako bi postigao nižu cenu.
Galaxy XCover 7 se dolazi sa FHD+ ekranom od 6,6 inča sa rezolucijom od 2408 x 1080, sa vidljivim urezom na vrhu u koji je smeštena selfi kamera od 5 MP. Iako je verovatno da je izbor pao na LCD panel, dvostruka kamera pozadi je zamenjena sa jednim senzorom od 50 MP.
Pod haubom, Samsung se odlučuje za MediaTek Dimensity 6100+ procesor, osmojezgarni SoC sa podrškom za 5G. Telefon dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, proširive putem microSD kartice. Pokreće ga Android 14 i One UI 6, a Galaxy XCover 7 je opremljen baterijom od 4.050 mAh.

WinFuture
Veran svojoj robusnoj prirodi, Galaxy XCover 7 poseduje IP68 i MIL-STD-810H sertifikate, obezbeđujući zaštitu od ekstremnih spoljnih uticaja i poboljšanu izdržljivost. Telefon podržava standardni USB-C port za punjenje i prenos podataka, kao i omiljeni 3,5mm audio priključak za ljubitelje žičane audio opreme.
Iako XCover 7 zadržava konfigurabilno dugme za korisnike, poznato kao XCover dugme, za brz pristup aplikacijama ili akcijama, čini se da mu nedostaje drugo konfigurabilno dugme koje je posedovao XCover 6 Pro, poznato kao Top dugme.
Dok Samsung i dalje dominira tržištem vrhunskih pametnih Android telefona, njegova Galaxy XCover serija je namenjena korisnicima koji traže izdržljive uređaje za ekstremne uslove. Iako je evropsko lansiranje Galaxy XCover 7 neposredno pred nama, još uvek nemamo tačan datum kada kreće u maloprodaju.
S obzirom na uobičajeni uzdržani pristup Samsunga pri lansiranju ovih robustnih telefona, zaljubljenici u njih će morati strpljivo da ga sačekaju i prate da li su stigli na police prodavnica mobilnih telefona.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.