Samsung Galaxy Tab 4 uskoro u prodaji

Izvor: ITsvet.com, 25.Apr.2014, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy Tab 4 uskoro u prodaji

Početkom maja počeće prodaja tri nove verzije Galaxy Tab 4 linije tablet računara, zajedno sa novim 7-inčnim Wi-Fi modelom koji će biti dostupan po istoj ceni kao i Galaxy Tab 3 kada se pojavio na tržištu. Samsung i drugi prodavci uskoro će početi sa prijemom porudžbina preko njihovih Web sajtova. Uprkos tome što se Galaxy Tab 4 7.0 sa 8GB skladišnog kapaciteta prodaje po istoj ceni kao i Tab 3 7.0 koji se u prodaji pojavio jula prošle godine, noviju verziju odlikuje bolja rezolucija, 1280 x 800 piksela, a novu verziju odlikuje i Android 4.4, Kitkat. Stariji model je odlikovao Android 4.1, Jelly Bean, 1.2GHz procesor i četvorojezgarni 1.2GHz čip.
Pogledaj vesti o: Samsung,   Nova godina

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Samsung Galaxy Tab 4 uskoro u prodaji

Izvor: ItRešenja.com, 26.Apr.2014, 03:56

Početkom maja počeće prodaja tri nove verzije Galaxy Tab 4 linije tablet računara, zajedno sa novim 7-inčnim Wi-Fi modelom koji će biti dostupan po istoj ceni kao i Galaxy Tab 3 kada se pojavio na tržištu. Samsung i drugi prodavci … The post Samsung Galaxy Tab 4 uskoro u prodaji appeared first...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.