Samsung Galaxy S5 će biti jefitniji od S4?

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy S5 će biti jefitniji od S4?

Pre nego što je Samsung najavio Galaxy S5 na WMC-u u Barseloni krajem februara, imali smo priliku da vidimo brojne izveštaje koji su ukazivali na to da bi njegova cena mogla da bude nešto manja od one očekivane za premijum uređaj.

Prvo se verovalo da će Samsung spustiti cenu modelu Galaxy S5 kako bi pomogao operatorima i smanjio njihov gubitak na ovim uređajima. Međutim, jedan drugi izveštaj tvrdio je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je S5 samo mali korak ispred S4 tako da viša cena ne bi imala smisla.

Sudeći po medijima u Koreji, „fabrička cena“ Galaxyja S5 iznosi 744 dolara dok je ona za S4 iznosila 827 dolara. U pitanju je razlika od 83 dolara.

Važno je napomenuti da se ovo odnosi samo na jedno područje i nije zvanično nigde drugde.

Još ostaje da vidimo šta Samsung planira kada je cena u pitanju, ali ako je „fabrička cena“ neki indikator, moguće je da ćemo videti nižu cenu širom sveta

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung Galaxy S5 će biti jefitniji od S4?

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Pre nego što je Samsung najavio Galaxy S5 na WMC-u u Barseloni krajem februara, imali smo priliku da vidimo brojne izveštaje koji su ukazivali na to da bi njegova cena mogla da bude nešto manja od one očekivane za premijum uređaj...Prvo se verovalo da će Samsung spustiti cenu modelu Galaxy S5 kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.