Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy Note 10 i Note 10 Pro stižu vrlo brzo

Otkriven je i datum premijere novih Note 10 uređaja. Obratite pažnju na to - novih uređaja, jer ih prvi put u Note seriji stiže više!

Dva, tri ili četiri Note 10 uređaja, koliko će ih stići? Videćemo, navodno već 7. avgusta, kad bi trebalo da bude održana svetska premijera Galaxy Note 10 serije.

Pročitajte i ovo: Veliko poboljšanje Galaxy kamere - Stigla NOĆ (FOTO)

Premijera će biti upriličena na istom mestu, gde je prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine premijerno prikazan Samsung Galaxy Note 9 - u Njujorku, u Barclays Center-u, kad će, verujemo biti prikazani i nova dodatna oprema. Među novitetima mogli bi da budu novi VR set, koji već neko vreme nismo videli od kompanije, kao i nova VR kamera i drugi dodaci.

Samsung će predstaviti najmanje dva modela Note 10 telefona - manji i veći, od kojih će drugi nositi Pro oznaku, a šuška se i o 5G i Note 10e modelima, o čemu smo detaljno već pisali OVDE i OVDE.

Pogledajte i slike, koje su procurele i koje su potvrđene kao autentične iz više izvora (Samsung je i dalje nem po ovom pitanju, razume se) i javite nam šta biste vi voleli da vidite od Note 10 serije.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.



Izvor: PriceBaba

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.