Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung Galaxy Note 10: Novo ime, kamera i dizajn

Procurele su prve slike novog Galaxy Note uređaja, koje otkrivaju mnogo novina.



Izvor: TechTalkTV

Samsung Galaxy Note 10 Pro, veći od dva Note telefona, koji će biti predstavljen u avgustu, nosiće ime Galaxy Note+, a ne Galaxy Note Pro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako su ranije navodili “upućeni“ izvori. Takođe, kamera spreda će biti u rupici na centru ekrana, ne skraja, kako su, takođe dosad navodili izvori. Najzad i dizajn će biti nešto drugačiji, pa su uključene izraženije ivice i veće zakrivljenje ekrana, nego što je to slučaj na Note 9 modelu.

Pročitajte i ovo: Samsung Galaxy Note 10 i Note 10+ stižu vrlo brzo

Telefon će imati S Pen, nakon silnih nagađanja, koji se ne razlikuje previše od sadašnje S Pen olovke, a na ekran će već biti naneta zaštitna folija, koja se neće skidati i služiće za zaštitu telefona i na neki način omogućiti korisnicima više sigurnosti, jer neće morati da kupuju dodatne folije, koje su ionako sumnjivog kvaliteta za zakrivljene ekrane.

Samsung je nekako, navodno ispustio i prve slike uživo, koje potvrđuju sve ovo što smo rekli gore. O Note 10 i Note 10+ telefonima znamo još dosta - pročitajte u našoj ranijoj objavi - a znaćemo sve nakon premijere u Njujorku početkom avgusta.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Here is the first look at the Samsung Galaxy Note 10+ It'll be called the Galaxy Note 10+ and not the Note 10 Pro as previous rumors have suggested. https://t.co/YBqM4qZ6i3pic.twitter.com/WwEClducEk

— TechTalkTV (@Mr_TechTalkTV) June 28, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.