Prodato 30 miliona Galaxy S3 telefona

Izvor: Mondo, 02.Nov.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 30 miliona Galaxy S3 telefona

Samsung je iskoristio lansiranje iPad mini uređaja da saopšti da je prodato, ne isporučeno – prodato, preko 30 miliona tih uređaja u celom svetu.

Samsung Galaxy S3 pojavio se početkom juna ove godine i nakon prvih mesec dana prodat je već u preko 10 miliona komada. Danas, mesec dana pred početak novogodišnjih i božićnih rasprodaja, Samsung je objavio da je prodao impresivnih 30 miliona tih uređaja.

Samsung je spremio “dodatni paket” koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će poboljšati prodaju ovog telefona. Prvo nas očekuje korekcija cene, makar je tako u Evropi i Americi. Zatim stiže i Jelly Bean nadogradnja, koja će umnogome unaprediti ovaj smartfon. Na kraju, Samsung će pojačati isporuku Galaxy S3 modela u bojama. Umesto samo u plavoj i beloj, Samsung će Galaxy S3 na svim tržištima ponuditi i u crvenoj, sivoj, crnoj i braon boji. Takođe, šuška se da će S3 uskoro biti predstavljen i u pink boji.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.