Procurio izgled novog Samsung Galaxy S20+ FOTO

Izvor: B92, 13.Jan.2020, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Procurio izgled novog Samsung Galaxy S20+ FOTO

Na internet stranici XDA Developers objavljene su prve fotografije novog Samsung Galaxy S20+ mobilnog telefona.

Ako je tačno ono što vidimo sa ovih fotografija, Samsung će svoj novi model nazvati po godini u kojoj izlazi.

Takođe, čini se da je Samsung značajno smanjio i zakrivljenje ekrana u odnosu na Galaxy S10 i S10+, a izvor XDA sajta kaže da je S20+ lak za rukovanje.

Sa zadnje strane navodnog S20+, vidimo više kamera, za koje se priča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sadrže običan široki objektiv, ultra široki, portret i makro objektiv kao novu, četvrtu opciju.

Samsung će predstaviti čitavu liniju Galaxy S20 uređaja 11. februara, uključujući više veličina ekrana i neke modele sa 5G povezivanjem, piše sajt The Verge.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samsung Galaxy S20 – Procurele slike

Izvor: Domino Magazin, 14.Jan.2020, 13:56

Samsung Galaxy S20 samo što nije predstavljen i sve je izvesnije da će upravo to biti naziv novog premium modela južnokorejske kompanije (a ne S11 kao što se ranije očekivalo). Sada su procurele i prve fotke koje otkrivaju puno toga. Samsung Galaxy S20 Prve nezvanične snimke pravog uređaja je...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.