PAŽNJA! Ako imate ovaj SAMSUNGOV telefon, biće daljinski isključen! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽNJA! Ako imate ovaj SAMSUNGOV telefon, biće daljinski isključen! (FOTO)

Sve zbog bezbednosti.

Novo ažuriranje softvera za Galaxy Note 7 će potpuno deaktivirati te uređaje, saopštila je kompanija Samsung. Oni telefoni koji su ostali u upotrebi, uprkos opozivu kompanije zbog greške u izradi baterije, postaće beskorisni. Kompanija je prinuđena na ovaj potez, jer su mnogi korisnici zadržali potencijalno opasne uređaje, koji su se u mnogo slučajeva samozapaljivali i eksplodirali.  Softversko ažuriranje koje je zakazano za sredinu decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u SAD sprečiće punjenje baterije uređaja i učiniti ih potpuno beskorisnim.

- Bezbednost korisnika je naš najviši prioritet - saopštila je kompanija.

Samsung odavno pokušava da spreči ljude da koriste Note 7, pa je čak i Facebook ažurirao Gear VR softver, kako više ne bi bio kompatibilan sa tim telefonom i kako bi se sprečilo da nekom telefon eksplodira tik uz lice.

Samsung обнародует причину возгарания Galaxy Note 7 к Новому годуhttps://t.co/99vfFIoobq pic.twitter.com/nwDNMc7qez

— Геннадий (@ParolPrikol) 30. новембар 2016.

Pogledajte OVDE koji stari telefoni mogu da vam donesu bogatstvo ako ih još čuvate. 

Pročitajte i:
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.