Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 07:30

Objavljena lista Samsung Galaxy AI funkcija koje stižu i na S23 seriju telefona

Osim kompanije Google, Samsung je prvi mejnstrim brend koji je uveo veštačku inteligenciju na pametne telefone. Nakon Galaxy Unpacked događaja, kompanija je otkrila da će Galaxy AI funkcije doći na starije Samsung telefone, počevši od Galaxy S23 serije, a sada je tu i lista određenih AI funkcija koje stižu i za ove uređaje.
Samsung UK je podelio infografiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << koja prikazuje sve Galaxy AI funkcije koje su već dostupne na S24 seriji telefona. Na osnovu grafikona, skoro sve glavne opcije će biti dostupne i na starijim uređajima, za sada sigurno na onim iz S23 serije.
Među ključnim funkcijama koje stižu na starije modele, korisnici će dobiti unapređeni krug za pretragu, funkciju prevođenja uživo, pomoć pri fotografisanju i asistenta za beleške.
Što se tiče Galaxy AI funkcija koje dolaze za još starije modele, kao što je S22 serija, još uvek ne postoji zvanična informacija da će se to sigurno i dogoditi. Iako su ranije zvanične izjave kompanije Samsung negirale takve planove, uvek postoji mogućnost promene strategije u budućnosti, podseća Wccftech.

Samsung screenshot
Još jedna stvar koju treba napomenuti je da dok one osnovne AI karakteristike dolaze i na S23 seriju, to isto ne možemo reći i za plaćene funkcije, ali i to bi moglo da se promeni u budućnosti.
Pametni telefoni postaju sve sofisticiraniji i prilagođavaju se potrebama korisnika. Odluka kompanije Samsung da proširi funkcionalnost na prethodne modele, koje pokreće Snapdragon 8 Gen 2 čipset, ukazuje na posvećenost unapređenju korisničkog iskustva, a u budućnosti, Galaxy AI najverovatnije ćemo videti i na tabletima i drugim uređajima kompanije.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.