Novi Samsung Galaxy uređaji u oktobru

Izvor: ITsvet.com, 09.Sep.2013, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Samsung Galaxy uređaji u oktobru

Samsung Galaxy Note 3 i Galaxy Gear pametni sat će se pojaviti u prodaji u SAD početkom narednog meseca. Kompanija T-Mobile je saopštila da će dostupnost uređaja za kupce biti 2. oktobra dok je AT&T kompanija navela da će prednaručeni Galaxy Note 3 uređaji moći da se očekuju negde oko 1. oktobra. Note 3 poseduje 5.7“ ekran, koji je neznatno veći od onog kod modela note 2. Međutim, ovaj uređaj je lakši i tanji u odnosu na svog prethodnika sa samo 8.3mm debljine i 168 grama mase. Ovaj model pokreće Qualcomm Snapdragon 800 procesor radnog takta 2.3GHz, poseduje 3GB sistemske memorije i bateriju kapaciteta 3200mAh.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

GTA V razvoj i marketing koštao $266 miliona

Izvor: ITsvet.com, 09.Sep.2013

Sigurno je da se na tržištu nestrpljivo čeka revolucija kada je reč o pametnim satovima, te se od velikih kompanija, osim Sony-ja, očekuje da predstave svoje ponude kada je reč o ovim uređajima. Samsung je nedavno najavio njihov Galaxy Gear pametni sat, a Qualcomm je najavio njihov model koji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.