Možete sa psima u Delta siti

Izvor: Mondo, 18.Mar.2015, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možete sa psima u Delta siti

Beogradski tržni centar Delta siti otvara vrata i za njih - vaše kućne ljubimce!

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Na inicijativu Kinološkog društva Novog Beograda, Delta siti je postao prvi tržni centar u Srbiji koji će otvoriti svoja vrata i za pse ili dog-friendly tržni centar.

Od sada će ulaz biti dozvoljen manjim psima do osam kilograma, koji će sa svojim vlasnicima moći da se kreću po ovom tržnom centru. Ulazak u radnje odobrilo je i više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 70 zakupaca.

Zara, H&M, Bershka, Komercijalna banka, Pull&Bear, Massimo Dutti, N sport, Jasmin, iLike, Samsung, Carpisa, Intimissimi, Calzedonia, Cineplexx, Buzz, Samsonite, Diopta, New Yorker, Lacoste, Springfield, Lilly, Coincasa - samo su neki od zakupaca koji su odobrili ulazak ljubimcima u radnje, a na njihovom ulazu se nalazi i nalepnica dog friendly kako bi bili lakše prepoznatljivi.

Ovakva nalepnica

Foto: Delta city
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Psima do 8 kilograma dozvoljena šetnja po Delti

Izvor: Blic, 18.Mar.2015

Na inicijativu "Kinološkog drustva Novog Beograda", Delta siti, postao je prvi dog friendli objekat ove vrste u nasoj zemlji...U prvoj fazi realizacije projekta, psima do osam kilograma dozvoljeno je kretanje po šoping molu, a ulazak im je odobrilo i vise od 70 zakupaca...Brojni zakupci odobrili su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.